Hana Gregurinčić
Tajnica

Ima 19 godina. Živi u Petrinji gdje završava opću gimnaziju. Druga je godina Pravnog fakulteta te je članica odbojkaške sekcije i Odbora za drugu godinu Pravnog studija.

Osim igranja odbojke, voli glumiti i pisati te sudjelovati u bilo kakvim kreativnim radionicama. Volontirala je šest mjeseci u UOSI SMŽ na projektu #pružimiruku, a ove godine članica je udruge eSTUDENT, tima Društveno odgovorno poslovanje. Uz to je i tajnica eSTUDENTa za SD A. Starčević i još dva fakulteta. Također, tri je godine sudjelovala u EPAS projektu i bila mlađi ambasador EP-a. Tajnica je udruge Lumen, a za ovaj projekt se prijavila jer želi skupiti što više iskustva tijekom svojeg studiranja i jer voli upoznavati nove ljude i družiti se. Kaže kako bi voljela pomoći i uputiti druge srednjoškolce i studente kako se aktivno uključiti u svoju zajednicu kako bi svi zajedno razmjenjivali svoja iskustva i doživljaje, ali i naučili nešto novo i korisno.